Haha jag dör, gjorde dom fulast biskvierna någonsin haha, testade nytt recept på smörkräm som blev jättegod men inte var lika bra som den jag brukar göra. Så slutresultatet blev ju sisådör om jag får säga det själv, men men, det är ju smaken som är viktig och jag ska ju inte sälja dom.
Dom blev supergoda iallfall, gör ni det receptet på smörkrämen jag delade så ställ in dom i frysen 10min innan du doppar i choklad så blir det hur najs som helst. Jag hade inte tid till det så blev frysen 2-3 min innan jag doppade så dom blev lite mjuka, men jag jobbade snabbt så hann få in dom i frysen när dom var färdiga så dom blev rätt okej ändå för att va hemmagjorda biskvier ;)
KIlle född 1992, utbildad bagare/konditor i Helsingborg.
Framtida mål är resa mycket och att kanske starta eget. Älskar att resa till varma länder, testa nya recept och filmer/serier är något jag tycker om att titta på.